POSLOVNE I INDUSTRIJSKE ZGRADE

ATLANTIC MULTIPOWER – AMINOLABS ATLANTIC – EMPWR

TVORNICA ENERGETSKIH BAROVA

U industrijskom parku grada Nove Gradiške tvrtka ATLANTIC MULTIPOWER/AMINOLABS ATLANTIC/EMPWR za potrebe vlastite proizvodnje energetskih barova izgradila tvornicu prehrambenih energetskih pločica. U sklopu građevine su prostori za pripremu proizvodnje, proizvodnju, skladištenje, uredski prostori i zajednički prostori za zaposlene.


Tvornica je podijeljena na više funkcionalnih cjelina:

PROIZVODNJA – prostor suhog miješanja premiksa, prostor mokrog miješanja/pripreme tijesta, prostor odmora tijesta, prostor čišćenja i pranja, prostor oblikovanja i hlađenja energetskih barova i prostor za pakiranje.

SKLADIŠTENJE - skladište sirovina, skladište ambalažnog materijala, skladište gotovih proizvoda, spremnici za sirup i čokolade, skladište za posebne sastojke.

OSTALI PROSTORI - Uz  osnovne proizvodne i skladišne prostore, tvornica se sastoji još i od pomoćnih objekata proizvodnje (uredi, laboratoriji QA (osiguranje kvalitete) i R&D (istraživanje i razvoj), svlačionice s tuševima i sanitarijama, odmora zaposlenika, kotlovnica, prostorija kompresora, radionica), te ostalih pomoćnih objekata (prostorija za portira s rampom, skladište rezervnih dijelova, prostor za prazne palete, prostor za otpadni materijal i deponij, tretman otpadnih voda, prostor za punjenje spremnika s čokoladom i sirupom iz cisterni).

 OPĆI PODACI 

 GODINA:

2014. - 2021.

 POVRŠINA:

16 000 m²

 KATNOST:

Prizemlje + Kat

 STATUS:

Izvedeno

 LOKACIJA:

Nova Gradiška, Hrvatska