O NAMA

Povijest tvrtke

 

Tvrtka je osnovana 1978. godine kao OOUR za projektiranje zdravstvenih i srodnih objekata u okviru Zavoda za zaštitu zdravlja grada Zagreba, te se ekskluzivno bavila uslugama tehničkog savjetovanja (konzaltingom), projektiranjem i nadzorom nad izgradnjom zdravstvenih i srodnih objekata.

 

I danas smo jedni od rijetkih koji imamo specijalizirane timove na tom području.

 

Nakon izdvajanja iz sastava Zavoda za zaštitu zdravlja grada Zagreba 1990. godine tvrtka posluje pod nazivom ZO-INVEST s.p.o. inženjering zdravstvenih i srodnih objekata, a provedenom privatizacijom 1992.godine tvrtka je u 100%-tnom vlasništvu bivših i sadašnjih djelatnika i posluje pod nazivom ZO-INVEST d.o.o. za projektiranje, graditeljstvo i trgovinu.

 

Privatizacijom smo tvrtku restrukturirali i proširili joj djelatnost, te razvili moderni poslovni pristup tržištu pružajući Investitorima cjelovitu uslugu, od tehničkog savjetovanja - konzultiranja preko projektiranja i pribavljanja potrebnih dozvola i suglasnosti, do izgradnje ne samo zdravstvenih, nego i svih građevina visokogradnje.

 

Usluge

 

ZO-INVEST d.o.o. naručiteljima nudi usluge na području projektiranja, nadzora nad građenjem i inženjeringa svih vrsta građevina u visokogradnji, uz pokrivanje svih struka.

 

Naši djelatnici

 

Okosnica tvrtke su naši projektanti, koji mogu stručno i kvalitetno voditi investiciju od prve ideje do useljenja u građevinu i puštanja u pogon.

 

Za svaki projekt sastavljamo radnu grupu naših projektanta i po potrebi stručnih vanjskih suradnika, koji surađuju od početka do kraja projektiranja i izvođenja radova. Imamo iskustva u projektiranju raznih vrsta građevina.